Maalauspalvelut

Rappaus ja savirappaus

Sisäseinän rappauksella uniikki seinäpinta

Millaisesta seinäpinnasta sinä haaveilet? Me toteutamme ammattitaitoisesti erilaiset rappaukset ja villeimmätkin ideat.

Sisärappauksella saadaan luotua upeaa, uniikkia seinäpintaa. Rappauksessa voidaan käyttää erilaisia tekniikoita halutun lopputuloksen saavuttamiseksi. Myös lukemattomia erilaisia värivaihtoehtoja on saatavilla.

Rappaus suoristustyönä

Rappausta voidaan käyttää saneerauskohteissa myös seinien suoristamiseen. Tämä ei välttämättä onnistu esimerkiksi tasoituslaastilla, jolloin rappaus on erinomainen keino seinien suoristamiseen. Rappauspinta ei välttämättä vaadi erillistä pintakäsittelyä. Seinä on mahdollista jättää rapatuksi, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Rappaus ja savirappaus pääkaupunkiseudulla​

Toteutamme esimerkiksi uudisrakennuksiin ruiskurappauksen, mutta teemme paljon rappauksia myös käsityönä erityisesti pienempiin kohteisiin. Tekniikoita, joita käytämme ovat muun muassa koristerappaus ja tehosterappaus. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää ideoistasi! Toteutamme mielellämme kaikenlaiset seinäpinnat.

Tasoitusmaalaus

Pintojen maalaus herättää kotisi uuteen loistoon

Maalauspalvelut

Maalaus ja tasoitus ammattitaidolla

Kaipaisiko kotisi pientä pintaremonttia ja uutta ilmettä? Seinien maalaus tuo kotiisi uuden tunnelman ja esimerkiksi kalustemaalauksella voidaan antaa vanhalle huonekalulle uusi elämä.

Me Decore Luxilla omaamme vahvan näkemyksen ja kokemuksen niin uudiskohteiden kuin saneerattavien kotienkin pintojen maalauksesta.

Teemme myös korjaustöitä tasoittamalla ja maalaamalla. Tällaisia töitä voivat olla esimerkiksi ikkunanpuitteiden ja ovien korjaustyöt.

Tasoitusmaalaus omakotitaloon tai kerrostaloasuntoon

Maalauskohde voi olla esimerkiksi omakotitalo tai kerros- tai rivitaloasunto. Toteutamme maalaustyöt aina asiakkaamme tarpeen mukaan eli voit halutessasi tilata meiltä tehosteseinän maalauksen tai vaikka koko kodin maalauksen.

Tasoitusmaalaukseen kuuluu aina pinnan tasoitustyöt, jotta saadaan aikaiseksi virheetön ja kaunis seinäpinta.

Maalaus ja tasoitus pääkaupunkiseudulla​

Toteutamme maalaus- ja tasoituspalvelut pääkaupunkiseudun alueella Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa, mutta myös muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä, niin tulemme paikan päälle arviokäynnille. Annamme maalaus- ja tasoitustöistä pitävän tarjouksen käynnin perusteella.

Tapetointi

Seinien tapetointi

Tapetointipalvelut – laadukas lopputulos

Eikö tapetointi oikein maistu? Ulkoista seinien tapetointi meille – tarjoamme ammattitaitoiset tapetointipalvelut Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja Kauniaisissa sekä tarvittaessa muualla Uudellamaalla. Toteutamme niin uudis- kuin saneerauskohteidenkin tapetoinnit.

Valitse monesta eri vaihtoehdosta

Erilaisia tapettivaihtoehtoja on runsaasti moneen makuun – paperi- ja bambutapetti, vinyylitapetti sekä nestemäinen kangastapetti ja maalattava tapetti. Tapetti voidaan asentaa koko huoneeseen tai tehosteseinäksi. Tehosteseinään soveltuu hyvin esimerkiksi graafinen kuvatapetti.

Kuvioiden valinnassa vain taivas on rajana, sillä nykypäivänä halutaan rohkeaa sisustusta. Se ei kuitenkaan estä tapetoimasta seiniä vaikka maalarinvalkoisella tapetilla, jos siltä tuntuu! Tapetin valinta saattaa olla haastavaa puuhaa vaihtoehtojen runsauden takia – tarvittaessa autamme tapetin valinnassa.

Tapetin asennus asiakaslähtöisesti ja ammattitaidolla

Asennamme tapetit ammattitaitoisesti ja asiakasystävällisesti. Tuomme mukanamme tapetointityöhän tarvittavat välineet eli sinulle jää ainoastaan tapetin ja liiman hankinta.

Toteutamme tapetin asennuksen tuntityönä, sillä vanhojen tapettien poistaminen saattaa tuoda mukanaan yllätyksiä. Tapetti voi olla haastavaa poistaa tai sen alta saattaa löytyä useampia kerroksia tapettia. Halutessasi voit totta kai itsekin poistaa vanhat tapetit.

Lue lisää nestemäisestä kangastapetista.

Tapetointipalvelut pääkaupunkiseudulla​

Toteutamme tapetin asennukset pääkaupunkiseudulla ja tarvittaessa muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä, jos tarvitset osaavaa, täsmällistä ja aikaansaavaa tapetoinnin ammattilaista. Kysy apua myös suunnittelutyöhön.