Erikoispinnoitteiden asennus

Nestemäinen kangastapetti

Nestemäisen kangastapetin asennus

Nestemäisen kangastapetti – uniikkia ilmettä

Haluaisitko kotiisi ainutlaatuista, tunnelmallista ilmettä? Nestemäisellä kangastapetilla tämä onnistuu!

Koska nestemäisen kangastapetin asennustapa poikkeaa normaalista, mahdollistuu aivan erityinen pinnan rouheus ja vaihtelevuus. Nestemäinen kangastapetti on kaunis ja koristeellinen luonnollinen materiaali.

Akustiikkakatto ja -seinä kotiin nestemäisen kangastapetin avulla

Asennustapansa ansiosta tämä kangastapetti on lisäksi täysin saumaton. Nestemäinen kangastapetti voidaan asentaa seinille, lattiaan, portaisiin sekä alakattoon. Se toimii oivallisesti myös äänenvaimentimena, joten erityisen hyvin se sopii tiloihin, joissa kaivataan rauhallisuutta ja hiljaisuutta – esimerkiksi makuuhuoneeseen.

Tämä kangastapetti soveltuu kaikenlaista materiaalia olevien kuivien tilojen pinnoille. Nestemäisen kangastapetin avulla saadaan peitettyä pinnan pienet epätasaisuudet.

Nestemäisen kangastapetin asennus pääkaupunkiseudulla​

Asennamme nestemäiset kangastapetit pääkaupunkiseudun alueella – Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen – sekä tarvittaessa muualla Uudellamaalla. Ota yhteyttä, jos haluat uutta ilmettä kotiisi!

Mikrosementti

Mikrosementillä betoninkaltainen lopputulos ilman betonin haittapuolia

Mikrosementti – trendikäs ja helppohoitoinen pinta kotiin

Haaveiletko trendikkäästä industrial-henkisistä betonisesta kylpyhuoneesta tai kodin lattiasta? Onneksi on olemassa betonia helpompi materiaali – mikrosementti!

Mikrosementillä saadaan aikaiseksi rouhea, taatusti omaleimainen seinä-, lattia- ja kattopinta. Lisäksi mikrosementti soveltuu materiaaliksi esimerkiksi keittiön välitilaan tai työtasolle, hyllyihin, pöytiin sekä kaappien työpintoihin. Vain mielikuvitus on rajana, kun mikrosementti on kyseessä.

Soveltuu märkä- ja kuivatiloihin

Mikrosementti voidaan asentaa niin kuiva- kuin märkätiloihin. Materiaalina mikrosementti on helppohoitoinen, sillä se on täysin saumaton.

Märkätiloissa, kuten kylpyhuoneessa ja wc:ssä mikrosementti asennetaan joko suoraan kaakeleiden päälle tai vaihtoehtoisesti vesieristeen päälle.

Italiaiset maalit

Erikoispinnoitteet ja tehosteseinät italialaisilla maaleilla

Italialaiset maalit – efektit ja tehosteet monessa eri sävyssä

Italialaisilla maaleilla luodaan monipuolista, kaunista ja eksklusiivista pintaa kotiin. Näillä maaleilla saadaan tehtyä efekti- ja tehosteseiniä tai koko huoneen maalaus. Italialaisilla maaleilla saat taatusti uniikin tunnelman kotiisi. Maalipinta voi olla esimerkiksi rouhea, hillitty, helmiäishohtoinen tai mattapintainen – mielikuvitus voi lentää, kun suunnittelet kotisi sisustusta näillä maaleilla.

Italialaiset maalit – maalikuvastot